Momenteel gesloten
09:00 - 13:00 & 13:30 - 18:30
Weerstandsplein 5, 1600 Sint-Pieters-Leeuw +32 (0)2 377 78 73

Over ons

Apotheek Theunissen staat reeds meer dan 50 jaar tot UW dienst in het commercieel centrum van het Negenmanneke.

Terwijl wij persoonlijk naar U luisteren en U adviseren worden uw geneesmiddelen en gezondheidsproducten door onze snelle robot uit onze ruime stock genomen.
Deze wordt bovendien 4x per dag aangevuld waardoor u nooit lang moet wachten.
U mag eveneens uw voorschriften of bestellingen via deze website of via de “Mijn Farmad Apotheek” app aan ons doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat alles voor u klaar staat wanneer u langskomt, of deze wenst af te halen via het afhaalloket buiten de apotheek (afhalen kan ook buiten de openingsuren).

Kies ons als uw huisapotheker. Door het aanmaken en beheren van uw persoonlijk medicatieschema volgen we uw geneesmiddelengebruik op een veilige en duidelijke manier op en vermijden we tegenstrijdige of dubbele medicatie. Dit komt niet enkel uw gezondheid ten goede, maar ook uw portemonnee.

In ons labo verzorgt ons 4-koppig team niet enkel de kwalitatieve huisbereidingen, maar ook het maatwerk voor uw specifieke noden.

Als Zorgpuntapotheek streven we ernaar om u, wanneer u het moeilijk hebt, de mogelijkheid te geven toch gewoon, langer of beter thuis te laten wonen.

Met kwaaltjes groot en klein moet u bij Apotheek Theunissen zijn!

FAGG

De gegevens op deze website zijn louter informatief en vervangen geenszins een medisch advies. Je dient bij het gebruik van geneesmiddelen steeds de bijsluiter te lezen. Bij twijfel of vragen, raadpleeg steeds je arts of apotheker. Alle op onze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen en of typfouten. Je vindt Apotheek Theunissen in de FAGG list van de apotheken die vergund zijn. www.fagg.be, dat de wetteliJkheid van de Belgische (online) apotheken moet controleren.

VERANTWOORDELIJKE APOTHEKER: Ilse Theunissen
VERGUNNINGSNUMMER van de apotheek : 237 702
ONDERNEMINGSNUMMER: BE 0429 367 827
NACEBELcode: 47910